CALL / SMS / WA 0174271383
FB : eedazz zed
EMEL : beautysigne@gmail.com
VCOA merupakan functional wholesome food, small but mighty, dapat menyembuhkan pelbagai penyakit, mencantikkan kulit, meningkatkan imun dan sistem penghadaman. Sesuai diambil oleh sesiapa saja bayi hingga dewasa, lelaki dan perempuan. More info, tips, testimoni dan gambar di www.treeneabeautysigne.blogspot.com

Saturday, 9 March 2013

CARA SEMAK NO PENDAFTARAN KKM

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.. Hari ini nak share macam mana nak search produk tu berdaftar dengan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM)

Produk yang didaftarkan dan telah mendapat kelulusan KKM mestilah mempunyai No MAL dihadapannya.. Anda semua boleh klik link ini SEMAK NO PENDAFTARAN KKM

Pastikan anda membeli produk yang berdaftar untuk elakan sebarang kesan yang tidak baik ea..

Untuk makluman semua jugak Maixara C-Sential sudah daftar KKM dan JAKIM Halal. Cuma tunggu MAL no dan sijil. Pihak Maixara mengikut semua prosedur yg dituntut oleh pihak berkuasa. Produk kami adalah produk tempatan dan kilang juga Malaysia. Tidak timbul isu KKM tiada kerana KKM adalah satu badan birokrasi yang akan mengambil masa utk proses. Banyak step dan prosedur. Apa yg penting kami telah daftar. Maixara C Sential hanyalah satu supplement dan bukan ubat yg menjanjikan mengubati penyakit sebarang penyakit. Paling penting MCS tidak mengandungi bahan kimia yang tidak dibenarkan.

Kandungan MCS dgn total sebanyak 10,000mg


Detail kandungan MCS.. Tiada bahan kimia berbahaya.. bahan nya adalah dari sumber tumbuhan kecuali KOLAGEN DARI SISIK IKAN TILAPIA.

Kolagen ini adalah hasil penyelidikan satu kumpulan penyelidik di UPM.

PM/SMS/WA 0174271383 utk dapatkan MCS anda dan dapatkan kulit yg lebih cantik.

Produk yg sangat berbaloi dan berkesan utk kecantikan anda...

No comments:

Post a Comment